tirsdag 6. november 2007

Malariatablettar kan vere vanskelege aa ta, i allefall for vaar lille stakkars Marlene. Ho sleit med aa svelge dei ein heil dag. Ho proevde aa hjelpe til litt av og til, men det gjekk ikkje saa bra.

Heldigvis fekk ho litt sympati med Steinar:)
Kolkata er ein stor by, men Steinar viste oss det beste. Her sit vi paa Blue Sky cafe og nyter livet.

Lina krangla seg til aa faa med nokre blide av trafikken i Dumka. Flott struktur?


Bussen maa ogsaa vere med!


Blomsterpikene!


Her var vi paa besoek i Kairabani, der NELC har eit Out reach center. Det er ein liknande skule som GUS. Der vart vi mottekne paa beste santalivis med blomsterkransar, inngansmarsj med dansing og fotvask til enkeltes skrekk og gru. Det var litt av ei oppleving! Middagen var eksepsjonelt god i beste indisk stil.







5 kommentarer:

Anonym sa...

Dere er meg noen artige blomsterpiker.

Brynhild Marita sa...

kor fine dokke e!:D

Anonym sa...

Hei!

Jeg er mentor for Bangla-teamet, og prøver nå å nå dere på denne måten... Hege, Berit og Andrea har ikke fått tak i dere, og nå er de på landsbygda uten internett. Skal komme til saken: De reiser til Nepal 18. desember, og har bestilt gjestehuset der fra 18. til 26. desember. Når kommer dere til Nepal? og dere blir også til den 26. desember? Har dere sagt ifra til gjestehuset om hvor lenge dere blir? Dere kan også si ifra til meg, så skal jeg be Alice i Kathmandu bestille for dere. Ellers har jentene også bestilt hotell i Thailand. Dere vil kanskje på samme hotell? Jentene vil gjerne høre fra dere!

Håper dere har det bra! Ser slik ut!

Andrea og Thorstein sa...

Hellu snupper!!! Saa lekre dere er! Vi gleder oss til aa se dere igjen og det blir kjekt aa feire jul med dere! Stor klem fra oss rett over grensa!

Anonym sa...

Vi tenker og ber mye for dere hjemme i Norge! Håper alt er bra med dere, og at Marlene fort kan blir frisk...
Gleder oss MYE til i sees igjen!

Gode tanker fra Old Team India :)